U zorgt voor uw patiënten,
wij voor uw bouwproject.

De zorg voor uw patiënten komt op de eerste plaats. Zij vragen uw volle aandacht en toewijding, maar u bent ook begaan met het imago en de groei van uw praktijk.

Hoe ziet een moderne praktijk of apotheek eruit, vandaag en in de toekomst? Hoe kan u de beschikbare ruimte maximaal benutten? Hoe straalt het interieur uit waar de praktijk voor staat? Welke investeringen kan en wil u maken opdat uw (groeps)praktijk of apotheek aan de hedendaagse normen en toekomstige verwachtingen van de zorgsector beantwoordt?

Plannen en ambities gaan hand in hand met talloze bouwtechnische, financiële en organisatorische vragen die uw tijd en aandacht vragen. Tijd en aandacht die u liever aan uw patiënten besteedt. Daarom helpt Quality Living+ u elke vraag te beantwoorden, met ervaring en expertise onderbouwd.

zij gingen u voor
Lo Pharma interieur apotheek quality living

Ik heb mezelf heel wat tijd gekocht door de volledige opvolging aan Quality Living+ over te laten. Mijn praktijk werd op korte tijd instapklaar gemaakt. Er hing al een spiegel en er stond een vuilbakje klaar in het toilet!

Lise Van Gestel — Orthopedie
Lees het verhaal
praktijk met marmer orthopedie Lise Van Gestel by Quality Living+
Quality-Living-Plus-Praktijk-De-Blauwe-Steen-Kontich

Onze praktijk werd functioneel, maar met oog voor een tikkeltje warmte ingericht. Patiënten waarderen de persoonlijke toets in ons interieur.

Dr. De Rore en dr. Busschots — De Blauwe Steen
Lees het verhaal

We zochten professionele ondersteuning bij de (ver)bouw(ing) van onze dierenartsenpraktijk en privéwoning. Die vonden we bij Quality Living+.

Dierenartsen Lobke Simoen en Sam Daeleman — Dasivet
Lees het verhaal
Balie Dasivet dierenartsen by Quality Living+
Tessy Geerts apotheek Peutie Quality Living

Karen dacht met ons mee over hoe ons beroep zal evolueren en wat we daarvoor nodig zullen hebben. Onze apotheek is voorbereid op de toekomst.

Tessy Geerts — Apotheek Peutie
Lees het verhaal